Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Szolgáltatásaink

Egyedi könyveket tervezünk és készítünk – akár egyetlen példányban is.

nyilTeljes körű megoldás
Az ötlettől – a képek és szövegek előkészítésén át – az elkészült munka szállításáig ránk bízhatja könyvét.
nyilIngyenes szolgáltatásunk
Ha könyvének kivitelezését ránk bízza, a könyv borítóját díjmentesen tervezzük meg az Ön által biztosított képek felhasználásával.
nyilKényelmes vásárlás
Munkafolyamatunkat úgy alakítottuk ki, hogy egy könyv tervezéséhez és elkészítéséhez egyáltalán nem szükséges személyesen találkoznunk megrendelőnkkel – csak ha szeretné. E-mailben és telefonon tartjuk a kapcsolatot, így Ön kényelmesen, otthonából rendelheti meg szolgáltatásainkat, mi pedig házhoz szállítjuk a kész könyvet.
nyilKockázatmentes vásárlás
Ön csak a könyv kézhezvételekor fizet – postai szállítás esetén a kézbesítőnek, személyes átvétel esetén kollégánknak.
nyilPénzvisszafizetési garancia
Amennyiben a kész könyvvel nincs megelégedve, juttassa vissza hozzánk, és mi visszafizetjük a teljes vételárat Önnek.
nyilRendelés és megvalósítás menete 8 lépésben
 1. Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, hogy az Ön által megrendelni kívánt könyv mennyibe kerülne. Így rögtön el is küldheti nekünk megrendelését, amelyet mi e-mailben visszaigazolunk Önnek. Egyedi ajánlatot az info@konyvkeszites.hu címen kérhet tőlünk.
 2. Néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és elkezdhetjük a munkát. Kollégánk meg fogja Öntől kérdezni, hogy pontosan milyen könyvet szeretne, milyen stílusban, milyen színvilágban, van-e valamilyen különleges elképzelése a könyvről, amit eddig nem fejtett ki.
 3. Ön elküldheti nekünk a könyv szövegét és képeit a következő módokon:
  • Weboldalunkon leadott megrendelését visszaigazoló levelünkben talál egy képfeltöltési linket, melyre kattintva gyorsan és egyszerűen feltöltheti hozzánk a könyv képeit.
  • E-mail-ben: nagyobb mennyiségű képnél több levélben, levelenként 5 MB méretig
  • Fájlküldővel: pl. www.toldacuccot.hu vagy www.mammutmail.com segítségével óriási méretű fájlokat tud eljuttatni hozzánk
  • CD-n vagy DVD-n, amelyet postán küldhet vagy személyesen tud átadni egy előre megbeszélt időpontban
  • Papír képeket, nyomtatott és kézzel írott szöveget szintén postán küldhet vagy személyesen adhat át
 4. A megbeszélt elképzelések alapján grafikus munkatársunk elkészíti a könyv oldalterveit, amelyeket e-mailben elküldünk Önnek jóváhagyásra. A terveket 1 vagy 2 napon belül juttatjuk el Önhöz.
 5. Ön módosításokat kérhet a terveken, melyek megtörténte után elkezdődik a teljes könyv szerkesztése és tördelése.
 6. Tördelő kollégánk a teljes könyv tervét elküldi Önnek e-mailben. A tördelés 1-3 napot vesz igénybe, a könyv terjedelmétől és a tördelés bonyolultságától függően. A tervet átnézve Ön módosításokat, javításokat kérhet.
 7. Ezek elvégzése után kezdjük el a könyvkészítést. Példányszámtól és a kötészeti megoldástól függően a könyv akár 2 munkanapon belül elkészül.
 8. Előzetes megbeszélés szerint postázzuk Önnek a könyvet, vagy személyesen átveheti a XIV. kerületi átadópontunkban (1143 Budapest,Tábornok utca 11/B, Kőrösi Papír-Írószer Bolt. Nyitva tartás: H-Cs: 7-17, P: 7-14 óráig).
nyilMunkafolyamatunk

A kész könyvek előzetes egyeztetés szerint személyesen átvehetők Budapesten a XIV. kerületben (1143 Budapest, Tábornok utca 11/B Kőrösi Papír-Írószer Bolt. Nyitva tartás H-Cs: 7-17, P: 7-14 óráig). Az ország más területeire postai utánvéttel juttatjuk el az elkészült példányokat. Ennek költsége a posta díjszabása szerint alakul.

Az alábbi menüpontokra kattintva végigkövetheti munkafolyamatunkat

• Szkennelés, képek digitalizálása

Hagyományos fényképeit, diáit, negatívjait, rajzait, kézírásos anyagait szerkeszthető, javítható formában számítógépre visszük, digitális formátumra alakítjuk.

• Színkorrekció, retusálás

A korszerű digitális eljárásokkal jelentősen javítani tudunk a fényképek és képek minőségén, árnyalatán, megjelenésén. A képeken levő hibákat, előnytelen elemeket a számítógép segítségével kijavítjuk, eltűntetjük.

• Illusztráció

Igény szerint elkészítjük a szöveg szemléltetését szolgáló ábrákat, grafikonokat. Művészi grafikát, festményt vagy fotót könyvborítóra és illusztrációknak, a velünk együttműködő grafikusokkal, festőművészekkel, fotósokkal készíttetünk.

• Könyvtervezés

Ön megosztja velünk elképzeléseit a könyv stílusáról, mi pedig ezek alapján tervezzük meg az oldalakat és a borítót - régies hatásoktól a legmodernebb tipográfiáig. A teljes tördelés előtt a kiadvány néhány oldaltervét digitális formában (e-mailben), eljuttatjuk Önhöz. Ezek elfogadása után kerül sor a könyv tördelésére. Ha könyvének kivitelezését ránk bízza, a könyv borítóját díjmentesen tervezzük meg az Ön által biztosított képek felhasználásával.

• Szerkesztés, tördelés

Az oldalak tervének elfogadása után a szövegekből és képekből megtervezzük, megszerkesztjük, tördeljük az egész könyvet. Az oldalakra felkerülnek az oldalszámok, fejlécek, lábjegyzetek, képaláírások. Tördelés után az egész könyv tervét eljuttatjuk Önhöz e-mailben, amelyet átnézve módosításokat, javításokat kérhet. Ezek megvalósítása után kezdjük a könyvkészítést.

• Nyomtatás

Az Ön által választott jó minőségű, fényes vagy matt, vékony vagy vastag, sima vagy texturált papírra nyomtatjuk a könyvet. Színes vagy fekete kivitelben egyaránt a legkorszerűbb nyomdatechnikát tudjuk biztosítani. A digitális technikának köszönhetően akár egyetlen példányt is viszonylag alacsony költséggel lehet nyomtatni.

• Könyvkötés

Hagyományos fűzött, kemény fedőlapos könyvet kínálunk az elterjedt puha fedőlapos, ragasztott kiadványok és a spirálkötés helyett. E megoldás jóval tartósabb és elegánsabb a gyorskötéseknél. A külső borító készülhet nyomtatva és fóliázva, tetszés szerinti képpel és szöveggel, illetve az Ön által választott könyvkötészeti anyagok felhasználásával. Választékunkban széles színskálában szerepelnek plüss anyagok és textilek, melyeket a Minták menüpontban tekinthet meg.

• Szállítás

A kész könyvek előzetes egyeztetés szerint személyesen átvehetők Budapesten a XIV. kerületben vagy postai utánvéttel. Az ország más területeire postai utánvéttel juttatjuk el az elkészült példányokat. Ennek költsége a posta díjszabása szerint alakul.

Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.

Kérdése van? Itt megtalálja a választ:
Gyakori kérdések