Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Árkalkulátor

Gyors és személyre szabott árszámítás – kötelezettségek nélkül

Cégünk a kiadóknál és nyomdáknál jelentősen olcsóbban, egyszerűbben és rugalmasabban tudja kivitelezni az egyedi- és kis példányszámú könyveket.

Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, hogy az Ön egyedi könyve mennyibe kerülne. A kiszámított árat módosíthatja a kérdésekre adott válaszok megváltoztatásával.

Az árajánlatkérő űrlap kitöltése semmilyen megrendelési vagy egyéb kötelezettséggel
nem jár. Amennyiben megfelelőnek találja a kiszámított árat, azonnal online megrendelheti tőlünk a könyvet.

A könyv műfajainformáció

Ha az Ön könyve egyik kategóriába sem sorolható be, kérjük azt válassza, amelyik a leginkább hasonlít hozzá. A kérdéssor végén a „Munka rövid leírása" mezőben megadhat egyéb műfajt is.

Méretinformáció

Mekkora méretű könyvre kér árajánlatot tőlünk? Ha egyedi méretű könyvet szeretne, akkor válassza a listából az ehhez legközelebb álló méretet. a „Munka rövid leírása" mezőben megadhatja pontosan az egyedi méretet.

Példányszáminformáció

db
Az Árkalkulátor segítségével 1-20 db könyvre kérhet tőlünk árajánlatot. Ha 20 példánynál több könyvet szeretne rendelni, kérjen egyedi árajánlatot e-mailben, az info@konyvkeszites.hu címen!

Oldalak számainformáció

db oldal (körülbelül)
Várhatóan hány oldalból fog állni a könyv? Mivel a végleges oldalszámot főként a tervezés és a tördelés határozza meg, így elég egy hozzávetőleges oldalszámot megadni.

Színes nyomtatásinformáció

db oldal (körülbelül)
Várhatóan hány oldal lesz színesen nyomtatva a könyvben? Amennyiben a könyvben nem lesznek színes oldalak, kérjük írjon ebbe a mezőbe nullát.

Képek számainformáció

db kép (körülbelül)
Nagyjából hány kép lesz a könyvben?

A képek formátuma jelenleginformáció

A könyv képeit milyen formában tudja átadni nekünk? A papírképeket digitalizáljuk, és visszajuttatjuk Önnek.

A borító anyagainformáció

A könyv borítója általában 2 mm vastag papírlemez. Ezt vonjuk be a listából választható anyagok egyikével. A vászon és plüss anyagoknál kiválaszthatja, hogy tegyünk-e képet a könyv elejére, illetve nyomjunk-e a címlapra és gerincre arany, ezüst, vagy fekete feliratot.

Az ár tájékoztató jellegű, az Ön egyedi elképzeléseitől függően változhat,
és 1 hónapig érvényes.

Az ár tartalmazza a képek alap retusálásának díját, könyv oldalainak és borítójának tervezését, tördelését és a kivitelezést.

A kiszámított árat módosíthatja a kérdésekre adott válaszok megváltoztatásával.

(Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza!)

Ha a fenti adatlap nem alkalmas arra, hogy az Ön egyedi könyvére árajánlatot kérjen, keressen bennünket telefonon a +3620 661 5382-es számon, vagy küldjön üzenetet nekünk.

Néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és elkezdhetjük a munkát. Kollégánk meg fogja Öntől kérdezni, hogy pontosan milyen könyvet szeretne, milyen stílusban, milyen színvilágban, van-e valamilyen különleges elképzelése a könyvről, amit az ár számításakor nem tudott kifejteni, és amely a fenti árat esetleg módosíthatja.