Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Egyedi ajándékötletek anyák napjára

Keressük azt az édesanyát, aki nem örülne a gyermekeiről vagy unokáiról készült fotókönyvnek!

Mivel felhívásunkra eddig még senki sem jelentkezett, bátran állíthatjuk, hogy ez egy tökéletes ajándék anyák napjára. De lássunk még 6 egyedi ajándékötletet, amellyel elkápráztathatjuk az édesanyánkat!

1. Gyerekrajzok egy könyvben

A gyerekek rajzai kincsek – de nehéz őket szépen rendben tartani és megóvni a gyűrődéstől. Dobozban, dossziéban tárolja őket? Jobb ötletünk van: a rajzokat, alkotásokat beszkenneljük, sorba rendezzük, esetleg képaláírásokat teszünk hozzájuk, és egy gyönyörű könyvet készítünk belőlük.

 

2. Notesz csak neki

Minden anyukának szüksége van noteszre: van aki a háztartás kiadásait írogatja, vagy telefonszámokat jegyez fel, egyesek hasznos információkat gyűjtenek, háztartási tippeket írnak össze, mások az utazásokról készítenek naplót. Ha tudja, mire használna az édesanyja egy noteszt, akkor mi tudjuk, mitől lehet teljesen egyedi és igazán praktikus.

 

3. Szakácskönyv a saját receptjeiből

Van egy ronggyá szakadt, csupa ételpöttyös öreg füzete, amibe a bevált recepteket írja? Vagy cetli-gyűjtő?
Recept-fecnikből szakácskönyv receptek című cikkünkben igazán eredeti ötleteket gyűjtöttünk össze.

 

4. Fotókönyv anya gyermekkoráról

A régi fényképek mellé tehetünk leveleket, dokumentumokat, emléket a fotókönyvbe. A fotók összegyűjtésekor igazi kincsesbánya lehet a rokonoknál található fényképalbum, nagy segítség az édesapa, azaz a férj, aki biztos őrizget számos emléket. A régi gyűrött, kifakult, szakadozott fényképekből újakat varázsolunk, így megmentheti őket az utókornak egy igazán tartós könyv formájában.

   

5. Emlékkönyv rokonok, barátok írásaival 

 

Egy kedves megrendelőnk édesanyja 50. születésnapjára készíttetett velünk egy emlékkönyvet, amelyhez minden baráttól, rokontól kért egy-egy rövid történetet, ami valahogy az édesanyjához kapcsolódik. A kis történetekből és képekből egy igazán személyes, csodálatos emlékkönyv lett.

 

6. Album az édesanya alkotásaiból

Az Ön édesanyja is kézimunkázik, vagy van valami kedves hobbija? Csináljunk a munkáiból egy valódi albumot - vastag papírral, gyönyörű minőségben nyomtatva, teljesen egyedi kötéssel!

 

Ne habozzon, lepje meg édesanyját egy különleges, egyedi könyvvel!

Gyakorló anyukaként tetszettek Önnek a fenti ötletek?
Küldje el gyermekeinek ezt a cikket... ;)

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.