Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Recept-fecnikből szakácskönyv receptek

Rengeteg jó receptje van, csak nehéz eligazodni a sok cédula között?

Egy belevaló háziasszony az évek során rengeteg kipróbált és jól bevált receptet gyűjt össze ismerőseitől. A rendszeretőbbek bemásolják, beragasztják őket egy füzetbe, akinek viszont csak kevés ideje van, bedugja a szakácskönyvbe, vagy mágnessel a hűtő ajtajára teszi őket.

Tudunk jobb megoldást!

Recept lopás

Egy kedves megrendelőnk karácsony előtt egyszerűen ellopta feleségétől receptjeit: titokban gyorsan végig fotózta az összeset, a munkahelyén begépelte, rendszerezte, mi pedig elkészítettük a szakácskönyvet. Felesége majd kiugrott a bőréből örömében és meglepetésében.

 

Ahogy a Nagyi készíti

Egy másik megrendelőnk a nagymamája régi süteményreceptjeit írta le, adott mellé fényképeket a nagymamáról, és készítettünk belőle három gyönyörű bőr kötéses, régies stílusú, jól áttekinthető süteményes könyvet. A könyveket a nagymama lányai kapták, így minden családban megőrződnek a nagyi receptjei.

 

Szerelmes szakácskönyv

Egy lány, akinek a sütés-főzés körül forog az élete párjának készíttetett velünk egy szakácskönyvet saját receptjeiből, levelezésükkel, gondolataival kiegészítve.

 

Fotókkal könnyebb

Egy kedves pár a fiú anyukájának sütemény- és savanyúságreceptjeit gyűjtötte össze, rendezte sorba. Minden recepthez kerestek képet az Interneten. Egy színes, jól áttekinthető gyönyörű könyvet készítettünk az anyagból.

 

Mindenki megkapja a magáét

Egy élelmes anyuka saját receptjeiből készíttetett könyvet velünk, 16 darabot. Ezzel a remek ötlettel megoldotta a karácsonyi ajándékozás nagy részét. Az egész család, az összes barát, a kollégák mind ezt a könyvet kapták - mindenki a saját nevével és kedvenc színével.

  

Könyvreceptek
– néhány ötlet, mellyel még egyedibbé tehetjük a szakácskönyvét

• a receptek közé tehetünk gyerekrajzokat
• családi fényképeket
• szép idézeteket
• meséket, családi történeteket
• illusztrátoraink készítenek kedves, szellemes rajzokat a könyvbe és annak borítójára
• tehetünk a könyvbe fotókat, amelyek az ételkészítés folyamatát ábrázolják

  

A receptgyűjtésnek soha nincs vége...

A könyv végén hagyhatunk jó pár oldalt az új szerzeményeknek. Ezekre az oldalakra tehetünk fejlécet, képet vagy rajzot, odlalszámot, bevonalazhatjuk. És ha ezek az oldalak is megteltek, akkor jöhet a következő kötet!

 

Gyűjtse össze a recept-fecniket, és mi elkészítjük belőlük saját, egyedi szakácskönyvét.

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.