Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Vastag lapos babakönyv

Egyedi vastag lapos gyerekkönyvet szeretne készíttetni?

"Na végre egy cég, aki elvállalja... már azt hittem lehetetlen" – írta egy megrendelőnk, aki vastag lapos könyvet szeretett volna unokahúgának csináltatni, de rajtunk kívül senki sem vállalta.

Dehogy lehetetlen – sőt!

A könyvet megtervezzük, az oldalakat kinyomtatjuk, fóliázzuk és ráragasztjuk vastag (1,5 mm) kartonlapokra. A kartonokat egymáshoz vászonnal rögzítjük. A könyvesboltokban ma szinte kizárólag olyan vastag lapos könyveket látunk, amelyeket az a vékony papír tart össze, amire nyomtatva vannak az oldalak.

A mi vastag lapos könyveink nyúzhatóak, strapabíróak, mivel vászon tartja össze a lapokat. Nincs az a kakaóráborulás, várépítés, hajigálás, amit ki ne bírnának!

   

Leporelló formátum
– ez alkalmasabb a kuckóépítéshez
 

 

Sokszor leporellónak titulálják az összes vastag lapos könyvet, de a leporelló voltaképp egy cikk-cakk szerű hajtogatási forma, azaz amikor a könyv jó hosszúra széthajtható.

 

Lapozó formátum
– ez jobban hasonlít a felnőtt könyvekhez

Ugyanúgy lapozható, mint egy hagyományos könyv, lapjai azonban ennek is vastagok. A lapok nyitás felőli részén is vászon védi könyveinket a sérülésektől.

 

A mi könyvünk

Lányom az első születésnapjára egy olyan könyvet kapott tőlem, amelynek minden oldalán egy-egy családtagunk van. Boldogan sikongatott, amikor ráismert saját magára, rokonaira és a háziállatainkra, és nagyon gyorsan megtanulta neveiket. A kedvence lett. Azóta a környezetemben minden egyéves gyerek kap ilyet...

  

Jó ötletek

• pici fiúnak készítettünk róla szóló könyvet
• nagyobbacskának egy játékos kérdezz-felelek könyvet
• egy anyuka mesét írt kislányáról
• volt, aki a barátjának készíttetett mesekönyvet saját történetükből

 

Ne habozzon!

Ez az igazi ajándék. Rendelje meg nyomban az Ön egyedi vastag lapos könyvét!

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.