Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

5 korszakalkotó ajándékötlet Valentin napra

Ne adjon idén plüssfigurát szerelmének!

Akár csak egy hónapja vannak együtt párjával, akár 40 éve, mindenképpen vannak közös emlékek, közös történetek, közös képek. Egy kézben tartani két ember egész eddigi történetét...

1. könyvtipp – fotók minden mennyiségben

Szedje össze az Önökről készült papírképeket, diákat, digitális fotókat, majd rendezze sorba. Esetleg írjon hozzájuk képaláírást, válogasson idézeteket, a többit pedig bízza ránk! Gyönyörű, egyedi fotókönyvet varázsolunk a képekből – az Önnek leginkább tetsző stílusban, méretben és kivitelben.

 

2. könyvtipp – szerelmes levelezés

Keresse elő a padlásról azt a dobozt, amiben a régi szerelmes leveleik vannak! Könyvet készítünk belőle – akár megtartva az eredeti kézírásokat, rajzokat.

Vagy másolja be egy Word dokumentumba a szerelmes e-maileket,
SMS-eket, MSN vagy Skype beszélgetéseket, rendeljen tőlünk könyvet – ezzel biztosítva néhány száz évre a levelezésük fennmaradását.

 

3. könyvtipp – szerelemtörténet

Írja meg saját történetüket – regényben, novellában, mesében, versben, vagy csak néhány mondatban. Illusztrálhatjuk fotókkal, kedvenc képeikkel vagy grafikus kollégánk bájos rajzaival.

 

4. könyvtipp – esküvői emlékkönyv 

Esküvői fotóit felújítjuk, rendbe hozzuk, akár tehetünk melléjük dalszövegeket, jókívánságokat, melyeket nászajándékok mellé kaptak, a nászútjuk repülőjegyét és fotóit, lepréselt virágot – bármit, ami az esküvőjükhöz kapcsolódott.

 

5. könyvtipp – élménykönyv

Küldje el nekünk egy közös utazásuk vagy fontos történetük képeit, leírását, és mi igazi élménykönyvet készítünk belőle. Így még az unokáik is átélhetik az Önök különleges napjait.

 

Szerezzen párjának fantasztikus meglepetést a szerelmesek napján – egy egyedi szerelmes könyvvel!

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.