Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Mit adjak karácsonyra?

Egyedi és könnyen megvalósítható ötletek

Az adventi időszak az év legfontosabb ünnepének előkészületéről szól. Mennyi gonddal és fáradtsággal jár az, hogy olyat tehessünk a fa alá, ami Róla szól, és persze rólunk is... Szeretnénk megkönnyíteni az idei karácsonyi készülődést - átnyújtunk néhány hasznos és Önnek kevés munkával járó ötletet.

1. Napló

Új év, új kezdet, ezt mar Bridget Jones is megmondta ;) Aki szeret kézzel írni, biztosan örül egy naplónak a fa alatt. A napló borítója teljesen egyedi: készülhet elegáns bőrrel, szép plüssel, vagy kreatív lehetőségeket adó nyomtatással. A belső oldalak lehetnek csíkosak, üresek, halvány hátteresek, keretesek, számozottak vagy mintával díszíttettek, tehetünk bele egyedi ajánlást, fényképet.

 

2. Határidőnapló

Igazán hasznos és szívderítő az egyedi határidőnapló. A 2013. év napjain kívül a kívánt elválasztó képekkel díszíthetjük, ami lehet tájkép, családi fotó vagy gyermekrajz. Kedves jelekkel jelölhetjük benne a személyes eseményeket: családtagok születés- és névnapját, házassági évfordulót, stb.
Heti vagy napi bontásban és akár teljesen egyedi méretben is rendelhető. A megajándékozottnak minden használatkor öröm lesz kézbe venni a saját egyedi határidőnaplóját.

 

3. Zsebnaptár

Az okostelefonok sok mindenben megkönnyítik az életünket, de mi történik akkor, ha egy időpontot úgy akarunk valakivel egyeztetni, hogy éppen okostelefonunkat telefonálásra használjuk közben?
A notesznaptár hasonlóan a fontos események rögzítéséhez nyújt segítséget, de elfér egy kistáskában vagy zsebben is - és nem tud lemerülni... Tehetünk bele jegyzetlapokat, egyedi napi bontást - a használója napirendjének megfelelően. Természetesen a zsebnaptár is személyre szabott borítóval, elválasztó képekkel és a fontos események megjelölésével készülhet. Heti és napi bontásban rendelhető, egyedi méretben is. 

 

4. Szakácskönyv, receptgyűjtemény

Melyik háziasszony (vagy házias úr) ne örülne egy egyedi receptkönyvnek, amibe beleírhatja saját receptjeit? Családtagjait, barátait lepje meg egy teljesen egyedi, nekik készült, tetszetős külsejű receptkönyvecskével. Tervezhetjük ételcsoportonként más-más színnel, képpel. Felhasználhatunk családi fotókat, gyerekrajzokat, emlékezetes családi lakomákról készült képeket a könyvhöz.
 

5. Névre szóló mesék kicsiknek és nagyoknak: MeseVeled könyvek

Melyik gyerek (és felnőtt…) ne vágyna arra, hogy legyen egy mese, ami Róla szól? Most ezt az álmot is segítünk megvalósítani. Legújabb szolgáltatásunk, a MeseVeled: gazdagon illusztrált, mesés meséink főszereplője bárki lehet!

 

 

A MeseVeled könyvekben Ön határozza meg a szereplők nevét, hajszínét, küldhet fotót, melyet ráteszünk a borítóra, és a könyv első oldalára. A könyvek elején kis ajánló és az ajándékozott adatai is szerepelhetnek.

 

Ha szeretne többet tudni a MeseVeled könyvekről, megismerni tartalmukat és megtekinteni a gyönyörű illusztrációkat, kattintson a www.MeseVeled.hu linkre. Megrendelését az oldalon kényelmesen – online – leadhatja, néhány napon belül házhoz szállítjuk Önnek a kész MeseVeled könyvet.

 


Kellemes válogatást és töprengést kívánunk!

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.