Ne maradjon le!
Ötletek, információk, kedvezmények, hírek, érdekességek.
Keresztnevem:
Email címem:
Hírlevelünk olvasói között január 26-án egy 16 000 Ft értékű
könyvkészítési utalványt sorsolunk ki.
 

 

Illusztrált könyv villámgyorsan

Amit nem lehet letenni

Egy könyv illusztrálása hosszú, bonyolult és megfizethetetlen folyamat? Dehogy!

Óvodásoknak készítettünk angol munkafüzetet egy nyelviskola felkérésére. Bemutatjuk a könyv elkészítésének folyamatát az ötlettől a kivitelezésig - amelyre mindössze 5 napunk volt.

A feladatokat a nyelviskolától kaptuk

Megrendelőnk összeállította a feladatsort, és arra kért minket, hogy tegyük a munkafüzetet színesebbé, a gyerekek számára vonzóbbá.

 

Címlap és hátlap

Egyik grafikusunk, Bedőcs Zsolt pár perc alatt felvázolt és átküldött e-mailben kétféle címlaptervet, amelyek közül a megrendelőnk kiválasztotta a neki jobban tetszőt. Ebből a rajzból született meg a színes címlap és hátlap terv.
 

Keret minden oldalra

Olyan keretet igyekeztünk kitalálni, amely minden oldalra egy-egy mesét varázsol, és amelyet a gyerekek kedvük szerint színezgethetnek. A rajzolt kereten kívül eső színes rész a fejezeteket jelöli, mind a hat fejezet egymástól jól elkülöníthető színt kapott.

 

Egyedi oldalszámok

A munkafüzet minden oldalán egy egyedi kedves figura tartja az oldal-számot - grafikusunk itt szabadjára engedhette fantáziáját.

 

Ikonok

Öt féle feladat-típus volt, mindegyikhez egy-egy ikont terveztünk, amelyek alapján a gyerekek is jól el tudják különíteni a tennivalókat.

 

Illusztrált feladatok          

A feladatok többségéhez fotókat kaptunk, néhány feladathoz grafikusunk készített rajzokat.

 

Tervezés

Tördelő szerkesztőnk a kézzel készült rajzokat és a feladatokat élmény dús oldalakká varázsolta, és átküldte ellenőrzésre a megrendelőnek.

 

A mintadarab

A terv elfogadása után egy nap alatt készítettük el a mintapéldányt, amelyet a nyelviskola másnap már megmutatott a tanuló gyerekek szüleinek. Így a hozzánk érkezett munkafüzet-ötletből öt nap elteltével egy olyan könyvet készítettünk, amelyet nehéz letenni.

 

Kivitelezés

Hat nap múlva készen állt a megrendelt 10 munkafüzet, így mire a tanfolyam elkezdődött, a gyerekek birtokba vehették könyveiket.

 

 

Mit tudunk még?

Próbálja ki!
Önnek is örömmel készítünk egyedi illusztrációt, grafikát, borítót. Keressen fel minket!

További ötleteket szeretne kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre, így semmiről sem fog lemaradni!

Ön már tudja, hogy milyen könyvet szeretne? Tudja meg azonnal, mennyibe kerülne! Árkalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyibe kerül könyvének tervezése és kivitelezése.